Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1 op één: Sanne Rambags & Carlo de Wijs

July 11 @ 19:30 - 21:00

€14
Sanne Rambags & Carlo de Wijs
Het nieuwe jaar wordt ingeluid met vocaliste Sanne Rambags en Hammond maestro Carlo de Wijs. Rambags speelde met Under The Surface (o.a. Joost Lijbaart) over de hele wereld en met haar band Mudita won ze een felbegeerde Edison. Op 11 juli combineert zij haar emotievolle en intuïtieve geluid met de creatieve klanken van het door De Wijs zelfgebouwde modulaire Hammond orgel. Een spannend en sfeervol duoconcert dat je nog lang bij zal blijven.
LET OP: er zijn 2 optredens per avond:
– Early Show – 19.30
– Late Show – 21.00
1 op één concertserie
Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie presenteren: 1 op één, een spannende concertserie op elke tweede zondag van de maand in Dizzy, het oudste jazzcafé van Rotterdam. Talentontwikkeling en nieuwe muziek staan centraal op deze bijzondere avonden waar jonge Rotterdamse makers gekoppeld worden aan hun muzikale helden.
Corona-maatregelen
Jazzcafé Dizzy treft de nodige maatregelen om de concertervaring voor publiek, medewerkers en muzikanten zo prettig en veilig mogelijk te maken. Er is dan ook een beperkt aantal mensen aanwezig, er zijn speciale hygiënemaatregelen en iedereen blijft op 1,5 meter afstand van elkaar.
Deze concertserie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gillespie en Jazzcafé Dizzy, Fonds Podiumkunsten en het Batavierhuis.

Details

Date:
July 11
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
€14
Website:
https://jazzinternationalrotterdam.stager.nl/Dizzy%201opEen/tickets

Organizer

Jazz International Rotterdam
Website:
https://jazzinternationalrotterdam.stager.nl/Dizzy1opEen/tickets

Venue

Jazz Cafe Dizzy
‘s-Gravendijkwal 127
Rotterdam, Zuid-Holland 3021 EK Nederland
+ Google Map
Phone:
+31 (0)10 – 477 3014