Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

13-06-2021 1 op één: Suzana Lașcu & Marc van Roon – EARLY SHOW

June 13 @ 19:30

€14,00
Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie presenteren: 1 op één, een spannende concertserie op elke tweede zondag van de maand in Dizzy, het oudste jazzcafé van Rotterdam. Talentontwikkeling en nieuwe muziek staan centraal op deze bijzondere avonden waar jonge Rotterdamse makers gekoppeld worden aan hun muzikale helden.
Suzana Lașcu & Marc van Roon
Suzana Lașcu is bij het grote publiek nog niet zo bekend, maar wat ons betreft gaat dat er zeker snel van komen. De van oorsprong Roemeense is eigenlijk zangeres en componiste, maar die titels dekken de lading van haar performances en projecten niet. Ze speelt met genres, improviseert, dicht, schrijft, experimenteert en negeert alle mogelijke grenzen op zoek naar een heel eigen geluid. Een concert van Suzana is een ervaring die je bijblijft. Effecten, geluiden en vocalen worden in haar samenwerking met pianist Marc van Roon, die de wereld al meermaals rondtourde met bijvoorbeeld Dave Liebman en albums produceerde voor bijvoorbeeld Tineke Postma, in een experimenteel en genreoverschrijdend jasje gegoten.
LET OP: er zijn 2 optredens per avond:
– Early Show – 19.30
– Late Show – 21.00
Corona-maatregelen
Jazzcafé Dizzy treft de nodige maatregelen om de concertervaring voor publiek, medewerkers en muzikanten zo prettig en veilig mogelijk te maken. Er is dan ook een beperkt aantal mensen aanwezig, er zijn speciale hygiënemaatregelen en iedereen blijft op 1,5 meter afstand van elkaar.
Deze concertserie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gillespie en Jazzcafé Dizzy, Fonds Podiumkunsten en het Batavierhuis.

Details

Date:
June 13
Time:
19:30
Cost:
€14,00
Event Category:

Venue

Jazz Cafe Dizzy
‘s-Gravendijkwal 127
Rotterdam, Zuid-Holland 3021 EK Nederland
+ Google Map
Phone:
+31 (0)10 – 477 3014