1 OP ÉÉN: ALBA GIL ACEYTUNO & WOLFERT BREDERODE

07
Nov 2021
Sunday
20:00
Alba Gil Aceytuno & Wolfert Brederode
Als je de afgelopen paar jaar ook maar ergens in Rotterdam jazz hebt beluisterd, dan is de rebelse Alba Gil Aceytuno (o.a AMAGUK) ongetwijfeld geen vreemde meer voor je.

 Gewapend met haar saxofoon, klarinet en fluit staat de winnares van The Pack Project 2020 voor een flinke bak pit op het podium. Des te interessanter is de ontmoeting op 11 april met pianist Wolfert Brederode, die zijn platen op het befaamde ECM uitbrengt en o.a. deel uitmaakt van het Yuri Honing Acoustic Quartet. Brederode’s verfijnde geluid zorgt voor een spannende combinatie met Gil Aceytuno’s energie. Komt dat zien!
1 op één concertserie
Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie presenteren: 1 op één, een spannende concertserie op elke tweede zondag van de maand in Dizzy, het oudste jazzcafé van Rotterdam. Talentontwikkeling en nieuwe muziek staan centraal op deze bijzondere avonden waar jonge Rotterdamse makers gekoppeld worden aan hun muzikale helden.
Corona-maatregelen
Jazzcafé Dizzy treft de nodige maatregelen om de concertervaring voor publiek, medewerkers en muzikanten zo prettig en veilig mogelijk te maken. Er is dan ook een beperkt aantal mensen aanwezig, er zijn speciale hygiënemaatregelen en iedereen blijft op 1,5 meter afstand van elkaar.
Deze concertserie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gillespie en Jazzcafé Dizzy, Fonds Podiumkunsten en het Batavierhuis.
Tickets