1 op één: Jens Meijer & Harmen Fraanje – Cancelled

21
Nov 2021
Sunday
20:00
De jonge Rotterdamse drummer Jens Meijer ontmoet op 21 november pianist Harmen Fraanje. Met zijn band Ezthetic maakt Meijer al een tijdje furore op de Rotterdamse scene en zal hij begin 2021 zijn debuutalbum opnemen. Meijer staat garant voor een rauw, energiek geluid dat een uitstekend tegenwicht biedt aan het breekbare geluid van pianist Harmen Fraanje, die bekend staat om zijn werk met o.a. Magic Malik en Mats Eilertsen. Voor muziekliefhebbers is er geen betere Valentijnsdate.
1 op één concertserie
Jazz International Rotterdam en Stichting Gillespie presenteren: 1 op één, een spannende concertserie op elke tweede zondag van de maand in Dizzy, het oudste jazzcafé van Rotterdam. Talentontwikkeling en nieuwe muziek staan centraal op deze bijzondere avonden waar jonge Rotterdamse makers gekoppeld worden aan hun muzikale helden.
Corona-maatregelen
Jazzcafé Dizzy treft de nodige maatregelen om de concertervaring voor publiek, medewerkers en muzikanten zo prettig en veilig mogelijk te maken. Er is dan ook een beperkt aantal mensen aanwezig, er zijn speciale hygiënemaatregelen en iedereen blijft op 1,5 meter afstand van elkaar.
Deze concertserie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gillespie en Jazzcafé Dizzy, Fonds Podiumkunsten en het Batavierhuis.